Bli Medlem

Et nettverk for bedrifter i reiselivsbransjen som arbeider med Asia og Stillehavsområdet som reisemål.

PATA er en ideell organisasjon som i første rekke arbeider med bedrifter i reiselivet som selger reiser til Asia og Stillehavsområdet. Hovedsetet for PATA er i Bangkok, men organisasjonen har chapters eller avdelinger i en lang rekke land, både innen Asia og Stillehavsområdet, og i andre land som har turisttrafikk til dette området.

PATA Norway Chapter har en rekke medlemsbedrifter blant reisebyråer, turoperatører, flyselskaper, turistkontorer m.m.

De viktigste oppgavene for PATA, er å drive opplæring i bransjen, knytte kontakt mellom ulike bedrifter i bransjen, samt informere om det såkalte PATA-området.
For det reisende publikum, betyr dette at PATA dels bidrar med nyttig informasjon direkte til forbrukerne, dels støtter reisebransjens utvikling av kunnskaper om Asia og Stillehavsområdet.

Nøkkelord for PATA er dermed kompetanseutvikling i bransjen, økt kunnskap generelt om det tilbudet man finner i Asia og Stillehavet og bidrag til en bærekraftig utvikling av reiselivet i PATA-landene. For oss som organisasjon, er det svært viktig at flest mulig får kjennskap til dette fascinerende området, samtidig som de reisende utvikler kunnskaper om og respekt for den lokale kulturen, slik at utbyttet av reisen blir maksimalt.

Interesserte bedrifter får tilgang til: 
– destinasjonsmøter, temamøter og seminarer.
– workshops med deltagelse fra internasjonale samarbeidspartnere, f.eks. aktuelle turistkontorer.
– deltagelse på en rekke internasjonale aktiviteter, konferanser, mm.
– sterkt subsidierte STUDIETURER til land i PATA-området.
– overnatting på Park Inn by Radisson Oslo Airport til fastpris på dobbeltrom inkl. frokost kr. 1395,- på ukedag og kr. 895,- i helg. For bestilling gå til Park Inns hjemmesider

MEDLEMSKONTIGENT Bedriftmedlemskap (basert på kun en postadresse)
* 1-15 ansatte: kr. 1000
* 16-50 ansatte: kr. 1800
* over 50 ansatte: kr. 2500 / Byråkjede: kr 5000,-
MEDLEMSKONTIGENT – INDIVIDUELLE
F.o.m kontingentåret 2010 er det vedtektsbestemt og åpnet for individuelle medlemskap under følgende retningslinjer; Individuellt medlemsskap har Ikke stemmerett på generalforsamlIngene og kan Ikke bruke PATA logoen i markedsføring men er tillat til å delta på alle arrangement i PATA Chapter Norges regi. Skifter medlemmet yrke gjelder medlemskapet kun ut kontingentåret. Kontingent: 300,- per år.

Vil du melde deg inn?, kontakt oss på post@pata.no eller bruk form til hørye.

Last ned innmeldingsskjema PATA Chapter NorwayNorsk Versjon

This post is also available in: English

Adresse

PATA Norway Chapter
c/o Russell Taylor
Steinalderveien 7B,
1407 Vinterbro,
Norge.

Kontakt


Email: post@pata.no

PATA Nyhetsbrev / Newsletter