Nyheter

Ny Reiselivsmelding

Fredag 17. mars ble Reiselivsmeldingen «Opplev Norge – unikt og eventyrlig» lagt frem av næringsminister Monika Mæland.

Meldingen inneholder regjeringens politikk for en bærekraftig og lønnsom reiselivsnæring, og skisserer de muligheter og utfordringer som næringen står overfor og hvordan regjeringen vil styrke grunnlaget for næringens utvikling.

NHO og Virke mener at med Reiselivsmeldingen så har Norge fått en «Viktig og positiv melding» – og et spennende verktøy for videre utvikling av reiselivet:

– Dette er et sterkt signal om at Regjeringen mener reiselivet er viktig for Norge, og med denne gir de næringen rom for nødvendig og visjonær utvikling, sier reiselivsdirektør i Innovasjon Norge, Bente Bratland Holm.

Reiselivsmeldingen setter særlig søkelys på hvordan man skal øke lønnsomheten innad i reiselivet, og hvordan dette må gjøres på en bærekraftig måte. Ifølge Bratland Holm harmoniserer dette med det som vil prege Innovasjon Norges egen handlingsplan for reiselivet, som offentliggjøres 24. april.
– Reiselivet går så det suser om dagen, og det er nå vi må våge å ta valgene som skal styrke norsk reiseliv i konkurransen med internasjonale gjester, på en måte som ivaretar norsk natur, folk og kultur på best mulig måte, fortsetter Bratland Holm.

– Med rett oppfølging vil vi både styrke norsk reiselivs konkurranseevne internasjonalt, bidra til en mer bærekraftig næring med større lønnsomhet, og ikke minst sikre og skape flere arbeidsplasser, sier  NHOs reiselivssjef Kristin Krohn Devold i en kommentar til meldingen.

Line Endrensen Normann, Direktør i Reise Norge og kultur, kaller dette «Reiselivsmeldingen som viser vei»:


– Endelig er meldingen her! Og særlig positivt er det at reiselivsbegrepet endelig utvides til å også omfatte kultur, byliv og opplevelser, sier Line Endresen Normann, direktør i Virke Reise Norge og kultur.

– Det er bredden og mangfoldet av opplevelsesaktører i hele landet som skaper det attraktive produktet Norge er. Viktig at disse anerkjennes! Viktig er det også at regjeringen har fokus på bærekraft i videre utvikling av reiselivet.

Regjeringen vil opprette et samarbeidsråd mellom kultur og reiseliv. Virke ønsker dette velkommen, og mener at bedre samordning mellom kulturaktører og reiselivsnæringen vil gi store gevinster for alle.

– Virke organiserer hele bredden av kulturlivet. Dette er svært positivt og må sees i sammenheng med Innovasjon Norges arbeid med å løfte kreative næringer, sier Endresen Normann.

Endelig seier om profilering

–Turisters forbruk går større grad i retning av skreddersøm, nisjer og særinteresser, og digitaliseringen representerer et paradigmeskifte i kundeadferd og gjestenes måte å orientere seg på. Derfor har Virke Reise lenge påpekt at det ligger store gevinster i å se på hvordan markedsføringspengene er innrettet, og bedt både Nærings- og fiskeridepartementet og Storting gjennomgå ordningen med tanke på bedre utnyttelse og smartere bruk av midlene.

Konsernsjef Daniel SKjeldam i Hurtigruten er Skuffet over Reiselivsmeldingen og mener at meldingen ikke gir svar på hvordan Norge skal ta del i den internasjonale veksten innen turisme:

De internasjonale trendene, der folk søker ekte og autentiske opplevelser, viser at Norge som destinasjon har et enormt potensial. Da må vi ha en helt annen satsing på reiseliv enn det vi ser i denne meldingen, mener han.
For at Norge skal ta del i den internasjonale veksten, i en stadig tøffere internasjonal konkurranse, må vi ha en helt annen satsing på markedsføring enn det er lagt opp til i meldingen, forsetter Skjeldam.
– Hurtigruten alene bruker 100 millioner kroner mer på markedsføringen av Norge enn staten, og det sier seg selv at da holder det ikke at tiltaket regjeringen beskriver på dette området er at de skal måle effekten av markedsføringen.
– Reiselivet har et enormt potensial for lokal verdiskaping og sysselsetting i Norge, og vil være en av næringene vi skal leve av etter oljen. Men da trenger vi helt andre rammebetingelser enn det som skisseres her, avslutter Skjeldam.

Last ned og les Reiselivsmeldingen her

PATA Norway Chapter nyhetsbrev Mars 2017

Planlegging av årets studieturer er igang. Det blir en spennende tur til Myanmar i slutten av september, det kommer mer informasjon så snart det er klart.

Turen til Hong Kong ble dessverre utsatt på grunn av for få påmeldte, og vi satser på at denne blir arrangert mot slutten av året. Dato for Travel Match 2018 er satt til 11 januar, og blir avholdt på Oslo kongressenter.

Les nyhetsbrevet for Mars her

Rapport fra studietur til Dubai november 2016

Studieturen gikk til De forente arabiske emirater – Dubai og Ras al-Khaimah, og ble arrangert av PATA  i samarbeid med Emirates.

I tillegg til flyvningen, var Emirates sterkt involvert i arrangement og program for turen. Mange av de hotellene vi benyttet, blir tilbudt i ”stop-over” pakken som Emirates tilbyr. Vi fløy business tur og økonomi retur – en fin måte å få erfare flyselskapet sin gode service på.

Dag 1 – torsdag 10.november
Gruppa møttes på Gardermoen ved Emirates sitt billettkontor i avgangshallen (innsjekkingsområde 10). Innsjekk og fast-track security før avreise med EK 160 til Dubai. Vi ble svært godt tatt hånd om både før og under flyvningen av flyselskap og personal, og hadde en utmerket flyvning til Dubai der vi landet kl 23.30 (lokal tid).

Etter pass og tollkontroll transfer til overnatting på Sheraton Dubai Grand Hotel i Sheikh Zayed Road (www.sheratongranddubai.com) der vi bodde i to netter.

Hotell med svært høy standard, komfortable rom og med en formidabel frokostbuffet (www.sheratongranddubai.com).

Dag 2 – fredag 11.november

Etter frokost var vi klar for bysightseeing i Dubai. Rundturen omfattet den vakre gamlebyen og soukene. En morsom del av historien til Dubai der alt er størst, høyest, raskest og mest moderne, er historien om gamlebyen. Denne var de i ferd med å sanere for å bygge nye og moderne bygninger her, men pris Charles som besøkte Dubai, fikk stoppet dette og forklart hvor uendelig viktig det er å ta historien med inn i fremtiden.
I dag står gamlebyen som en uerstattelig perle i alt det nye og moderne som Dubai er mest kjent for.

Turen i soukene er også eksotisk med alle de lukter, farger og smaksprøver en blir tilbudt. Midtøsten sin gjestfrihet setter sitt klare preg, men de er selvsagt også interessert i å få gjort en handel!

I passelig lunsj-tid ankom vi Manzil Hotel Downtown til en vanvittig flott Friday Brunch som er et typisk Dubai-konsept. Da spiser, drikker man og samler seg med venner og familie i flere timer. Her ble det tilbudt mer enn hva en norsk mage tåler å innta, og kunsten med å bruke alle sanser for å nyte alt det lekre, må iverksettes. Dette er et absolutt ”must” å få med seg i Dubai.

Etter brunchen hadde vi site-inspection på Manzil Hotel Downtown og Vida Hotel Downtown, før vi inntok Dubai Mall som ligger ”på andre siden av gaten”. Dette forteller om aktuell beliggenhet for nevnte flotte hotell.

 

Vi hadde fritid til utforskning på egenhånd, og det er mye mer enn bare shopping som kan fange tiden. Ved og i Dubai Mall, finner man i tillegg til shopping og spisesteder, et stort underholdningstilbud som akvarium hvor en også kan dykke blant haier, dansende fontener med lyd og lys, verdens høyeste tårn og mye, mye mer.

Dag 3 – lørdag 12.november
Utsjekk fra hotellet tidlig lørdag morgen for avreise til en annen av de syv emiratene, Ras al-Khaymah som ligger vel en times kjøring fra Dubai i retning Oman.
Vi ble innlosjert på Waldorf Astoria Ras al-Khaymah (www.waldorfastoria.com) og ønsket velkommen av representanter fra hotellet og av RAK Turistoffice ved svenske Tilda som er ansatt der. Etter omvisning og presentasjon av hotellet, fikk vi presentert Ras al-Khaymah sine muligheter som destinasjon.


Ras al-Khaymah ligger bare en times kjøring fra Dubai og byr på natur, strender, opplevelser, gode hotell til en langt rimeligere pris enn Dubai. Det er absolutt et godt alternativ både for familier og grupper å ta hele eller en del av oppholdet i Emiratene her. Dagstur(er) til Dubai for shopping og opplevelser er et godt alternativ med rimelig transport med buss, taxi eller å leie bil med sjåfør.

Vi hadde omvisning med lunsj på Cove Rotana og omvisning på Rixos Bab Al Bahr før vi hastet tilbake til hotellet for å skifte klær til ørken opplevelser.
Kvelden ble tilbrakt under stjernene i Bedouin Oasis Desert Camp med middag og underholdning. Opplevelsene både med hensyn til mat og underholdning, ble en noe blek og turistarrangert forstilling sammelignet med andre ørken/beduin opplevelser for undertegnede.

Dag 4 – søndag 13.november
Avreise fra hotellet etter en gedigen, lekker frokost med førsteklasses service. Transport tilbake til Dubai der IMG World of Adventure Experience sto på programmet. Den store innendørs fornøyelsesparken byr på opplevelser, spisesteder og shopping. Vårt klare inntrykk var at forlystelsene nok appellerer mer til gutter enn til jenter. For inngang kjøper en et ”alt inkludert kort” og kan bruke alle tilbud, mens mat og shoppingtilbud kommer i tillegg. Vi hadde en utmerket indisk lunsj i parken – god mat og svært god service.
Etter at vi trådte ut i varmen igjen, var det transport til JA Oasis Beach Tower i Dubai i Marina. Her bodde vil i store, flotte leiligheter der alle hadde egne store rom med bad – i tillegg var det stort oppholdsrom med kjøkken. Leilighetene hadde to eller tre soverom. Et godt alternativ for familier eller venner som reiser sammen – og beliggenheten er helt perfekt (frokost inkludert).

Vel innsjekket var vi klare for ”Amazing Race Dubai” et oppdagelses- og rebusløp, flott tilrettelagt og arrangert av Maritha. Oppgaver tok oss rundt i Dubai og vi fikk virkelig skjerpet oss og prøvd ut samarbeid, transportsystem, kreativitet og kunnskap. Supert tiltak som endte opp med en kortere eller lenger ”premie-stund” på en populær strandrestaurant.

Programmet på turen var tett, og vi rushet tilbake til hotellet for rask hamskifte før vi spaserte til JA Ocean View Hotel for omvisning og middag.

Dag 5 – mandag 14.november

Avreise etter en rolig morgen der vi fikk noen minutter i sola før dagens program startet. Transport til Emirates Aviation College der vi fikk en unik omvisning på innsiden av Emirates sitt opplæringssenter og lærte om produktet, servicen, Emirates sin brand og filosofi.

Etter to timers med interessant gjennomgang, hadde vi transport til Grand Hyatt Dubai der vi fikk omvisning og nydelig lunch. Hotellet har høy standard og fremstår svært attraktivt, men beliggenheten er noe utenfor strand- og shoppingområdet.

Transport tilbake til hotellet for rast skifte av klær før vi ble fraktet ut i ørkenen i jeeps for Desert safari. Opplegget var tilrettelagt med Dunebashing, falkeshow, middag med flott underholdning.

I tillegg til ”pakken” tilrettela Emirates/Maritha for en fantastisk opplevelse med champagne i solnedgang – en opplevelse en sent glemmer.

 

 

 

 

 

 

Dag 6 – tirsdag 15.november
Grytidlig avreise fra hotellet til lufthavna for avreise med EK 159 som tok oss trygt tilbake til Oslo.

Tusen takk til Emirates og deltagere for en fin tur!

 

Ti spreke restauranter i Bangkok

Maten og drikken i Bangkok er berømt for sine mange forskjellige smaker og dufter, og passer enhver smak. Her blandes tradisjonell thaimat med moderne fint traktement, vegetabilske retter og godt skjulte restauranter. Nyt byens kulinariske utvalg med disse ti tipsene!

Saneh Jaan – tradisjonell thaimat med en moderne og finere vri
Saneh Jaan er berømt for sitt fine thailandske traktement og bruker naturlige og lokale ingredienser til sine autentiske retter, som er inspirert av de særpregede mattradisjonene i både nord og sør. Restauranten er elegant og moderne innredet. Det er høyt under taket i den store spisesalen, som er utsmykket med fotografier fra forskjellige attraksjoner rundt om i landet.
Adresse:
130–132 Wireless Road
www.glasshouseatsindhorn.com/restaurant/saneh-jaan

Anotai – vegetarianerens drøm
Det er lett å overse Anotai, som ligger i et beskjedent kompleks i nærheten av Rama 9 Hospital. Men vel inne finner du en hipp og sunn vegetarrestaurant. Menyen byr på en rekke thairetter sammen med økologiske salater, pastaer og urter. Interiøret og atmosfæren gjenspeiler restaurantens mange personligheter: en håndfull mørke trebord og stoler, gulbleke vegger, dunkel belysning og en kinesisk buegang som leder deg til en tretrapp, mens veggene er dekket med glass fulle av krydder og urter. Adresse: 976/17 Soi Rong Phayaban Rama 9
http://bk.asia-city.com/restaurants/bangkok-restaurant-reviews/anotai

 

 

 

 

 

 


 

 

Paste – en livlig blanding av smaker
Denne nye restauranten ligger i tredje etasje i det eksklusive handlesenteret Gaysorn og serverer ren og fersk thaimat. Gjestene kan sitte ved et vanlig bord eller i en av de små alkovene i nærheten av de enorme vinduene, som vender ut mot kjøpesenteret CentralWorld. Den livlige blandingen av ingredienser skaper forfriskende og komplekse smaker, for eksempel andesalaten, som serveres med bananblomst, koriander, chili, kinaplomme, hvite sesamfrø, agurk, stekt ris, ristede kokosskiver, soyaskudd, stekt hvitløk, tangkrydder, sjalottløk og «vietnamesisk mynte». Aldeles nydelig!
Adresse: 3rd Floor, Gaysorn, 999 Ploenchit Rd.
https://pastebangkok.com/

Broccoli Revolution – en hipp vegansk restaurant
Broccoli Revolution Bangkok er en trendy veganrestaurant i sentrale Sukhumvit med sin egen juicebar, der det serveres kaldpresset fruktsaft. Restauranten er 100 % vegansk og for det meste økologisk, og ingrediensene er dyrket lokalt. Den grønne menyen inneholder ingredienser fra hele verden – fra Italia til Sør-Afrika og det myanmarske, japanske og thailandske kjøkken. Libanesisk meze,
vietnamesiske vårruller og quinoaburgere er bare noen av de mange lekre bestselgerne deres.
Adresse: 899 Sukhumvit Soi 49 Road
http://www.broccolirevolution.com/


Hyde & Seek Peek-a-Boo – en leken kulinarisk opplevelse
Adresse: Groove at Central World, 1st Floor, Rama 1 Rd
http://www.hydeandseek.com/


The Never Ending Summer – autentisk thaimat overført fra generasjon til generasjon
Det simple navnet yter ikke denne overraskende thairestauranten rettferdighet, der den ligger i et tidligere lagerbygg ved Chao Phraya-elven. Bli med Bangkoks kuleste folk og spis tradisjonelle thairetter, for eksempel vannmelonterninger servert med en tørr «dressing» av fisk, sukker og dypfryst sjalottløk, eller grønn karri med svin og fersk thaichili.
Adresse: 41/5 Charoen Nakorn Rd
https://www.facebook.com/TheNeverEndingSummer/

Sala Rattanakosin – en restaurant ved elvebredden med terrassebar
Sala Rattanakosin byr på noe av den mest storslåtte utsikten over Bangkok som overhodet er mulig. Den toetasjes restauranten har sitteplasser både innendørs og utendørs over vann og serverer et utvalg delikate internasjonale retter samt et variert utvalg tradisjonelle thaifavoritter, for eksempel Tom Kha Gai og klebrig søtris med mango. Restauranten ligger i et hotell ved elven rett overfor Temple of Dawn, Wat Arun, og eierne har utnyttet den unike beliggenheten ved å la en hel side av bygget være av glass. .
Adresse: 39 Maharat Road Tha Thien
http://salaresorts.com/rattanakosin/dine/

Na Aroon – en prisbelønt grønn restaurant
Denne vegetarrestauranten ligger i et tradisjonelt thailandsk hus med høyt tak. Selv om den er regnes som vegetarrestaurant, vil ikke-vegetarianere sette pris på at restauranten også har et utvalg sjømat på menyen. Signaturrettene deres inkluderer krydret goabønnesalat, ferske vårruller med en skarp tamarindsaus og deilige desserter, både fra Vesten og fra Thailand.
Adresse: 65 Sukhumvit Soi 1 Klongtoey Nua
http://www.ariyasom.com/vegetarian-restaurant-bangkok.html

Soul Food Mahanakorn – sjelfylt thaimat
Fullkomne ingredienser, ærlig kokekunst og solide drinker er stikkordene for restauranten og cocktailbaren Soul Food Mahanakorn. Spisestedet ligger i det hippe Thonglor-området og serverer autentiske regionale thairetter inklusive kjøtt, sjømat, karriretter, vegetarmat, nudler, salater og snacks. Soul Food Mahanakorn bryr seg om maten sin og hvor den kommer fra. Mange av ingrediensene leveres fra små bondegårder i Nordøst-Thailand, og menyen endres etter årstidene.
Adresse: 56/10 Sukhumvit Soi 55
http://www.soulfoodmahanakorn.com/                                      

Err – en urban rustikk thairestaurant
Err Restaurant Bangkok har et avslappet konsept der delikat thailandsk mat og snacks kan nytes med en samling appetittvekkende cocktailer. Menyen består av vellaget populær «gatemat», for eksempel smakfulle karriretter, deilige woker og godbiter fra grillen, og prisene er greie for lommeboka. Dette er et flott sted for skikkelige matelskere, ettersom menyen er komponert av Bo og Dylan fra den velrenommerte og ambisiøse restauranten Bo.Ian.
Adresse: 394/35 Maha Rat Rd
http://www.errbkk.com/#urban-rustic-thai

Skrevet av: Tourism Authority of Thailand (TAT).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PATA Norway Chapter Nyhetsbrev Januar 2017

Godt nyttår!
Da er vi i gang med et nytt år, og ønsker dere alle et strålende 2017!

Håper mange hadde mange gode og interessante møter under årets  TravelMatch 13.januar. Dette var årets første aktivitet, og flere kommer framover våren og gjennom året.

Vi planlegger flere spennende studieturer i år, og årets første går til Hong Kong i slutten av mars.  Vi satser også på destinasjoner som Myanmar, Borneo og Singapore, følg med framover!

Les nyhetsbrevet for Januar her

Studietur til Hong Kong!

PATA Norway og Turkish Airlines har gleden av å invitere til studietur til Hong Kong. 

MERK! Studieturen var planlagt 30 mars til 4. april, men ble utsatt pga for få påmeldte.
Det kommer ny dato for turen mot slutten av 2017.

PROGRAM som var planlagt (kan endre seg når nye datoer settes)

Dag 1

Avreise med Turkish Airlines til Hong Kong via Istanbul:

 • Avreise Oslo klokken 17.55, ankomst Istanbul klokken 22.45
 • Avreise Istanbul fredag den 31.mar klokken 01.35.  Ankomst Hong Kong klokken 17.05

Dag 2

Meet and assist hvor alle får tildelt sitt Octopus Card.  Dette er et kort man bruker i Hong Kong som ukeskort til flytoget, transport eller betalingsmiddel til butikk, restaurant, osv.  Grunnet trafikk er det best å ta offentlig transport i Hong Kong.  Alle får et kort med HKD 200 (ca NOK 234) på det.  Trenger man påfyll betaler man dette utenom.

Innsjekk i twin rom på Best Western Hotel Tsim Sha Tsui som ligger i Kowloon Island. Her skal vi bo alle nettene.

Felles middag på en lokal restaurant.

Dag 3 

For de som ønsker det, er det mulig å delta i felles Tai Chi time (klokken 05.30!) ved Hong Kong Space Museum.  Ser enkelt ut, men veldig vanskelig.

 • Frokost på hotellet
 • Hotell site inspection i Tsim Sha Tsui område
 • Lunsj på Tim Ho Wan
 • Sham Shui Po Street Food. Her betaler man hver for seg dersom man vil prøve å spise Street Food
 • Temple Street nattemarked.  Her finner man alt.  Absolutt alt. Det er også populær å dra hit for å besøke fortune teller.

Dag 4

For de som ønsker det, er det mulig å delta i felles Tai Chi time (klokken 05.30!) ved Hong Kong Space Museum.  Ser enkelt ut, men veldig vanskelig. 

 • Frokost på hotellet
 • Vi tar Star Ferry over til Central på Hong Kong Island. Videre til Victoria Peak.  Her får man se utsikt over hele Hong Kong.
 • Lunsj på Lu Feng
 • Etter lunsj tilbake til Central for hotell site inspection
 • Symphony of Lights Dinner Cruise

Dag 5

For de som ønsker det, er det mulig å delta i felles Tai Chi time (klokken 05.30!) ved Hong Kong Space Museum.  Ser enkelt ut, men veldig vanskelig.

Frokost på hotellet

Fridag: Man kan gå langs Nathan Road (handlegate) for å shoppe, dra til Ocean Terminal Shopping Center eller til flere andre shopping center rundt omkring.

Det er tre valgfrie turer man kan gjøre og betales utenom.

 • Valgfri tur 1: Disneyland Hong Kong  ca NOK 595 per person
 • Valgfri tur 2: Macau ca 1.310 per person
 • Valgfri tur 3:  New Territories ca NOK 1.000 per person

Avreise fra Hong Kong klokken 22.45

Dag 6

Ankomst Oslo klokken 10.20

Prisinformasjon

Prisen er NOK 5.500 per person i twin rom, eller NOK 6.800 i singel rom.

Inkludert:

 • Flyreisen Oslo – Hong Kong t/r med Turkish Airlines.
 • Flyskatter
 • 3 netter i Hong Kong i delt twin rom, Octopus card som skal brukes til MRT transport, guiding, hotell site inspection, utflukter, flere måltider.

Ikke inkludert: 

 • Flyplass avgift betales på stedet, HKD 120
 • Alkoholholdig drikke og tips til guide
 • Noen måltider
Påmeldingsfrist: 28.februar 2017. Påmeldingen er bindende
Epost: post@pata.no

Pata Norway Logo

PATA Norway 25 år!

I januar i år er det 25 år siden PATA (Pacific Asia Travel Association) Norway Chapter ble etablert.

Utgangspunktet var det beste, nemlig et behov! Jeg holdt på med et prosjekt i Asia og var på jakt etter mer informasjon. Dette var ikke lett – lenge før vi hadde alt tilgjengelig på internett.

Letingen rundt omkring førte blant annet til at jeg oppdaget PATA. Den gangen i København hvor danskene hadde tatt seg til rette og etablert et Denmark/Norway Chapter. PATA er faktisk verdens største turistorganisasjon og dekker et geografisk område fra Pakistan i vest til USA i øst, ca. 1/3 av jordkloden. Formålet er å fremme turisme og reisetrafikk til dette området.

Jeg ble imponert og forundret over at vi ikke hadde etablert et eget Norway Chapter. Så utfordringen ble igjen å få løsrevet oss fra Danmark. Det var ikke helt enkelt – en rekke kriterier skulle oppfylles og godkjennes av hovedkontoret i San Francisco, dessuten var ikke danskene i utgangspunktet særlig interesserte i å gi slipp på oss. Men den 9. januar 1992 var alt i orden og vi markerte med en gedigen satsing på Reiselivsmessen på Lillestrøm.

Her hadde vi en egen PATA «landsby», dekorert med silkestoff innfløyet fra Kina og manilamøbler i sittegruppen. Europadirektør John Semone kom ens ærend fra San Francisco for å kaste glans over begivenheten, og dermed var vi i gang med videre arrangementer og aktiviteter for reisebransjen.

Det er hyggelig å se at PATA Norway Chapter fortsatt er aktivt og i god form!

Reidar Dieserud
Formann i etableringsfasen

PATA Norway Chapter Nyhetsbrev Desember 2016

Nå er det ikke lenge til jula ringes inn og vi kan ta en velfortjent pust og koble av med familie og venner. Året går mot slutten og det er viktig å nyte fridagene som ligger foran oss og samle krefter til et nytt spennende og utfordrende 2017!

Styret ønsker å takke alle dere som har bidratt til nok et innholdsrikt PATA-år, tusen takk for at dere har engasjert dere og møtt opp på seminarer eller sosiale kvelder, dere som har vært med oss på spennende studieturer eller har bidratt på andre måter.

Vi lover at vi skal komme tilbake i 2017 med flere spennende arrangementer og studieturer! Blant annet ser vi på turer til Singapore og Hong Kong, kortere turer som vil ha fokus rettet mot forretningsmarkedet. Det jobbes med mange spennende turer, så følg med framover!

Vi benytter også muligheten til å minne om årets første arrangement, TravelMatch som kommer allerede 13. januar! Har du ikke meldt deg på er det fremdeles mulig.

 

Les nyhetsbrevet for Desember her

Adresse

PATA Norway Chapter
Steinalderveien 7B,
1407 Vinterbro,
Norge.

Kontakt


Email: post@pata.no

PATA Nyhetsbrev / Newsletter